Panasonic Warmtepompen

FRIGRO kiest sinds zijn ontstaan in de jaren ‘80 voor het hoog-kwalitatieve warmtepompmerk PANASONIC. Als importeur & verdeler in België & Luxemburg kan u bij ons terecht voor een ruime technische kennis, een ruime voorraad; alsook voor de noodzakelijke productondersteuning.

Panasonic behoort met zijn warmtepomp-systemen tot het kransje van A-merken en is dan ook sinds jaar en dag koploper op het vlak van kwaliteit, COP en vormgeving.

Panasonic-warmtepompen biedt voor elk wat wils.

 

  • Eénvoudige inverter split-systemen, die zowel koelen of verwarmen. Deze bestaan zowel in wand-, plafond-, vloer-, duct, als in cassettemodelen.
  • Multi-split-systemen: Dankzij het uiterst ruime aantal combinatie-mogelijkheden en het ruime gamma aan binnen- en buitentoestellen kan U steeds bij Frigro terecht. Vanaf twee verschillende binnentoestellen, tot toepassingen met vijf units. Zelfs het combineren van diverse toestellen is perfect mogelijk!
  • VRF systemen voor het koelen en/of verwarmen van winkelruimtes en grote kantoorgebouwen, waar maximaal 64 binnenunits aangesloten worden.
  • Lucht-water warmtepompen voor residentiële oplossingen. De Aquarea warmtepompen van Panasonic kunnen een belangrijke impact hebben op het energieprestatiepeil van een nieuwe woning.

Voor meer info omtrent het Panasonic - Warmtepompen gamma: www.heatingandcoolingsystems.be

 

Beheer uw warmtepomp via internet of uw smartphone